Andre arrangementer


Andre arrangementer på Fortunfortet


Fortunfortet har i mange været anvendt til mange forskellige formål og arrangementer.


Fra 2001 har der hvert år været afholdt Befæstningsdag på Fortunfortet. Læs nærmere om arrangementerne og historien bag arrangmenterne her.


I årene 2014-2017 blev der afholdt et arrangement for fortet hvor slaget på isted Hede den 25. juli 1829 blev markeret. Læs mere om arrangementerne her.


I 2014 modtog "Fortunfortets Venner" en donation på godt 160.000 kr. fra Wenske Pedersens Familiefond. Læs mere og se billeder fra overrækkelsen af donationen her.


I 2016, 2018 og 2019 er der optaget musikvideoer på Fortunfortet. Læs mere og se musikvideoerne her.


I 2016 udgav "Fortunfortets Venner" bogen "Forfatningskampen og Københavns Befæstning" med støtte fra Tømmerhandler Johannes Fogs Fond samt Aage og Johanne Louis-Hansens Fond. Læs mere her.


I perioden 18. august - 30. september 2018 var Fortunfortet ramme for Stine Ring Hansens jubilæumsudstilling af sine bronzeskulpturer gennem 25 år. Læs mere om den flotte udstilling her.


I 2019 blev det første Halloween arrangement afholdt og det er planen at der hvert år skal fejres Halloween på Fortunfortet. Læs mere her.


Optagelse af kortfilm og musikvideoer

på Fortunfortet

Fortunfortet har en del gange været kulisse for optagelse af kortfilm og musikvideoer. Læs mere her om optagelse af kortfilm og her om omtagelse af musikvideoer.


Udflugter for medlemmerne af "Fortunfortets Venner"

I årene 2008-2013 var der arrangeret en række udflugter for foreningens medlemmer.

Læs mere om udflugterne her.Fortunfortet. Reklame-beachflag for Befæstningsdagen på hjørnet af Hjortekærsvej og Dyrehavegaardsvej.

Foto: Ole Bruun Nielsen.

Fortunfortet. Fra overrækkelsen af donationen fra Wenske Pedersens Familiefond.

Foto: Ole Bruun Nielsen.


Fortunfortet. Stemningsbillede fra åbningen af Stine Ring Hansens Jubilæumsudstilling d. 18. august 2018.