Optagelse af kortfilm

Filmoptagelser på Fortunfortet


Fortunfortet anvendes også til optagelse af TV-serier, kortfilm mv.


I det omfang det er muligt, lægges links til disse TV-serier, kortfilm mv. på her på hjemmesiden.


Optagelse af gyserfilmen "Knud Rising"

I perioden 4. april – 15. april 2019 og igen i week-enden12.-13. oktober 2019, var Fortunfortet udlånt til optagelse af gyserfilmen "Knud Rising", der er en surrealistisk fortælling om den virkelige, afdøde engelske aristokrat og okkultist Aleister Crowley (1875-1947), som forsøger at påkalde sin levende dobbeltgænger, den danske filminstruktør Knud Vesterskov, for at udføre et okkult ritual, som kan befri ham fra sit fangenskab i helvedes dødsrige.


Den 13. april 2019 var foreningens medlemmer inviteret til "Bag kulisserne" til optagelse af gyserfilmen "Knud Rising" i Fortunfortet. Læs mere om filmen og dette spændende arrangement her.


Optagelse af kortfilmen ” Han Kjøbenhavn SS21 - The Shape of Existing"

Fra den 26. juni – 29. juni 2020 var Fortunfortet udlånt til optagelse af en kortfilm. Det var et kortfilm-projekt med Maximilian Mayrshofer som producer. Fortet danner i kortfilmen ramme for et fremtidsunivers, hvor vores karakter skjuler sig ”under jorden”. Se kortfilmen her.


Optagelse af kortfilmen ”SLEDGEHAMMERS AND DYNAMITE”

Den 4. oktober 2020 var fortet igen udlånt til optagelser af en kortfilm. Denne gang til filmen ”SLEDGEHAMMERS AND DYNAMITE”, der er en engelsksproget kortfilm som handler om en kvindelige version af Indiana Jones, hvor fortet var omdannet til et psykiatrisk hospital fra 1800-tallet. Se kortfilmen her.


Optagelse af en kortfilm den 16. september 2021

Kortfilmen handler helt overordnet om en gruppe af mennesker der er på kanten af samfundet, og på flugt, i en postapokalyptisk tidsalder i år 2031, hvor gruppen har søgt tilflugt på et gammelt fort. Scenen vil være en dialog mellem to mennesker på hver sin side af samfundsordenen.


Når kortfilmen er færdigredigeret og lagt ud på diverse sociale medier, vil filmen naturligvis også kunne ses her på hjemmesiden.


Optagelser til DR familieserien "Det forsvundne ravkammer" i perioden 19. oktober til 9. november 2021

Fortunfortet var kulisse for filmoptagelser til en ny DR Drama familieserie; "Det forsvundne ravkammer", som vises på DR1 i påsken 2022. Der er ligeledes foretaget filmoptagelser på Lyngbyfortet og Garderhøjfortet samt på andre lokationer.

Gyserfilmen "Knud Rising" er endnu ikke færdigredigeret. Klik på ovenstående billede for at læse mere om filmprojektet.


Kortfilmen "Han Kjøbenhavn SS21 - The Shape of Existing". ”Klik på ovenstående klip fra filmen i net af kanontårnene i Fortunfortet for at selve filmen.


Kortfilmen "SLEDGEHAMMERS AND DYNAMITE." Se kortfilmen ved at klikke på ovenstående billede.