Halloween 2021Halloween på Fortunfortet

søndag d. 31. oktober 2021.


Vi havde igen i invitationen til Halloween på Fortunfortet opfordret til at børn i lokalområdet slukke aflevere et udskåret græskarhoved til vores Græskarhoved konkurrence. Der i år blev indleveret 13 græskarhoveder til konkurrencen, som blev placeret med stearinlys forskellige steder inde i fortet og var med til at skabe den uuuhyggelige stemning.  Der var udlovet præmier til de flotteste græskarhoveder og alle tre vindere har fået  direkte besked på, om de har vundet en præmie. De øvrige 10 deltagere har modtaget en pose Matadormix som tak for deres deltagelse. Se inviationen til Halloween på Fortunfortet den 31. oktober 2021 her.


En mindre del af fortet var afspærret som følge af DR Dramas igangværende filmoptagelser til en familiefilm, der bliver vist på DR1 i påsken 2022. DR Drama foretager også filmoptagelser på Lyngbyfortet og på Garderhøjfortet samt på andre lokationer.


På trods af afspærringen af en mindre del af fortet var arrangementet igen i år en kæmpe succes Op mod 300 børn og voksne mødte op og oplevede det uuuhyggelige Fortunfort. Børnene gik først ind i fortet og oplevede det uuuhyggelige fort og fik derefter fyldt mere slik i deres Halloween-spande og -poser. De fleste børn og også mange voksne var flot udklædte. 


Vi fik igen rigtig mange positive tilkendegivelser om arrangementet og det forventes at Fortunfortet igen i 2022 åbnes til Halloween.


De tre flotteste græskarhoveder kan i tilfældig rækkefølge ses nedenfor.

Billederne er taget under Halloween arrangementet på Fortunfortet den 31. oktober 2021.

Fotos: Ole Bruun Nielsen