Nyheder

Nyheder i 2021


Generalforsamlingen 2021 i "Fortunfortets Venner" måtte i lighed med sidste år desværre aflyses som følge af Covid-19 restriktionerne. Læs mere herLæs formandens beretning for perioden maj 2020 - maj 2021 her.


"Fortunfortets Venner" og Lyngby-Taarbæk kommune er i fuld gang med planlægningen af renoveringsarbejderne på Fortunfortet. I første omgang arbejdes der på at gennemføre et udbud af rådgivningsopgaven i forbindelse med renoveringsarbejderne. Læs mere om renoveringsprojektet her.


Bestyrelsen for "Fortunfortets Venner" afholdt møde fredag den 6. august 2021. Læs referatet her.


I år er det igen muligt at afholde Befæstningsdag på Fortunfortet. Befæstningsdagen på Fortunfortet blev afholdt søndag den 26. september mellem kl. 11.00 og 16.00. Se programmet for dagen og læs hvordan det gik her


Københavns Befæstningsforening har i september måned 2021 med støtte fra Realdanias "Byd indenfor"-pulje udgivet en præsentationsbrochure om Københavns Befæstning. Se brochuren her.


Bestyrelsen for "Fortunfortets Venner" afholdt møde fredag den 6. oktober 2021. Læs referatet her.


Fortunfortet har i en tre ugers periode i oktober/november måned 2021 været kulisse for filmoptagelser til en ny DR Drama familieserie; "Det forsvundne ravkammer", som vises på DR1 i påsken 2022. Der er ligeledes foretaget filmoptagelser på Lyngbyfortet og Garderhøjfortet samt på andre lokationer.


"Fortunfortets Venner" har inviteret forældre og børn i lokalområdet omkring Fortunfortet til Halloween på fortet, søndag den 31. oktober 2021 mellem kl. 17.30 og 19.30.

Se invitationen her og læs om hvordan det gik her.