Befæstningsdag 2019

Befæstningsdagen 2019 på Fortunfortet.


Søndag d. 29. september 2019 er det gamle Fortunfort atter bemandet. Anledningen er selvfølgelig den årlige Befæstningsdag.

Befæstningsdagen på Fortunfortet starter igen i år lidt senere, nemlig kl. 11.00, hvor flaget bliver hejst og der bydes velkommen. Umiddelbart efter kl. 11.00 er der mulighed for at deltage i den første guidede rundvisning på fortet. Kl. 13.00 og kl. 15.00 er der igen guidede rundvisninger på fortet. Befæstningsdagen slutter i år kl. 16.00.


Hele dagen er der spændende tilbud for børn, hoppepude, ”usynligt løb i fortet, bål og snobrød, samt andre kreative aktiviteter. Hos spejderne fra Fortunen gruppe kan man bage snobrød eller poppe popcorn over bålet. Nærum Privatskole medbringer en hoppepude og arrangerer "udsynligt løb i fortet". Derudover er der mulighed for at udfolde kreativitet for de fingernemme.

 

Som sædvanlig er der mulighed for at købe kaffe, te, sodavand og kage til en meget rimelig pris - og til børnene var der saft, sodavand, kage og slikposer.


Besøg Fortunfortet søndag d. 29. september 2019, tag venner og familie med og få en rigtig hyggelig dag på det gamle fort.


Læs mere om Befæstningsdagen på www.fortunfortet.dk, eller www.befaestningsdagen.dk, hvor du kan se det fulde program for Befæstningsdagen på de øvrige forter mv. ”Fortunfortets Venner” står for arrangementet på Fortunfortet og byder alle velkommen!!


Se også det fulde program for Befæstningsdagen på de øvrige forter mv. her.


Programmet for Befæstningsdagen på Fortunfortet ser således ud:

 

Kl. 11.00: Flaghejsning og velkomst.

Kl. 11.00-16.00: Fortet er åbent.

  • Plancheudstilling om Københavns nyere Befæstning.
  • Spejderne fra Fortunen Gruppe, bål og snobrød.
  • Nærum Privatskole, stor hoppepude samt oplevelsesture i og omkring fortet.
  • Andre spændende aktiviteter for børn.
  • Salg af kaffe, te, sodavand og kage.

Kl. 11.00, 13.00 og 15.00: Rundvisning på fortet.

Kl. 16.00: Flaget tages ned og fortet lukker.Fortunfortet er beliggende Fortunfortvej 16, 2800 Kongens Lyngby.

Indgang fra enden af Fortunfortvej eller fra Dyrehavegårdsvej 54.