Fortunfortets sponsorer

Firmaer har mulighed for at støtte Fortunfortets Venner som sponsorer. Et sponsorat koster kr. 500 om året og pengene går ubeskåret til foreningens drift og mindre anskaffelser.

Som sponsor får du mulighed for at præsentere din virksomhed her på siden sammen med et link til din virksomheds hjemmeside. Bliv sponsor! Fortunfortet
.

Tømrer- og Snedkerfirmaet Jørgen Spange Aps deltager som sponsor i arbejdet med at renovere Fortunfortet. Jørgen Spange ApS sætter en ære i arbejdet med træ. Det er et alsidigt materiale, der kan bruges til det meste og giver robuste, naturlige og æstetiske overflader. Men vi kan meget mere.

Tømerer- og Snedkerfirmaet Jørgen Spange

.

Tømrer- og snedkermester Edward Jensen har sponsoreret de to brochurekasser, som er opsat ved indgangene til Fortunfortet fra henholdvis Fortunfortvej og Dyrehavegårdsvej. Kasserne er nydelige og benyttes flittigt.

Kontakt: 45 88 00 71

.

Geokompagniet Geo Konsult udfører rådgivende ingeniørarbejde inden for geoteknik, fundering, hydrogeologi og anlægsarbejder. Vore arbejdsområder er bl.a.: Geo- og miljøtekniske undersøgelser, beregning af funderingskonstruktioner, større byggegruber, grundvandshåndtering m.v. Læse mere på vores hjemmeside.

Geo Konsult

.

Lyngby Taarbæk Kommune Lyngby Taarbæk Kommune ejer Fortunfortet. Kommunen har de seneste år stået for grundsikring af bygningen. Der er i 2012 udkommet en rapport om fortets vedligeholdelsestilstand, som skal danne grundlag for den videre restaurering og grundsikring af fortet. Lyngby Taarbæk Kommune er medlem af Fortunfortets Venner som sponsor.

Lyngby Taarbæk Kommune

.